Despre Noi

Calitatea noastră este produsul a peste 60 ani de experienţă,

cercetare şi angajament statornic.

CEO Ardudana

Despre noi

Cu o experiență de peste 60 de ani, compania Ardudana și-a început activitatea ca atelier meșteșugăresc, în timp, devenind un brand apreciat la nivel internațional.

Mereu orientat spre noi orizonturi, brandul și-a extins portofoliul de produse pentru a deservi solicitările clienților rezidențiali sau din domeniul HoReCa păstrând cele mai înalte standarde de calitate. Chiar și cele mai moderne game de mobilier propun piese ce rezistă testului timpului, colecții de care se pot bucura generații întregi.

Consultanță

Echipa noastră de specialiști oferă consultanță în realizarea unui plan de amenajare pe baza măsurătorilor în spațiul pus la dispoziție de către client. Pe baza acestor planuri de amenajare se generează o ofertă personalizată și adaptată pe nevoile clientului.

Design

Clienții noștri pot opta pentru piesele de mobilier incluse în cele 12 colecții Ardudana sau pentru proiectarea unor piese personalizate pe baza proiectului de amenajare. Consultații noștri oferă sprijin în alegerea stofelor și finisajelor pentru piesele alese.

Producție

Procesul de producție a mobilierului integrează tehnologie avansată care garantează calitatea premium a mobilierului din lemn masiv. De asemenea, finisajele realizate manual sunt realizate de specialiști care prelucrează cu dedicare lemnul pentru fiecare produs în parte.

Livrare

În responsabilitatea echipei noastre intră și transportul mobilierului la destinația clientului. Pentru a ne asigura că totul respectă standardele noastre de calitate, specialiștii se ocupă de montarea pieselor de mobilier. Toate produsele beneficiază de service specializat.

INVESTEȘTE ÎN MOBILIER DURABIL

Solicită o ofertă personalizată pentru casă, birou sau sistem HoReCa

Cunoaște echipa Ardudana

Mereu deschisă colaborărilor durabile, echipa noastră este dedicată solicitărilor clienților, indiferent de complexitatea provocării. Profesionalismul și expertiza specialiștilor Ardudana sunt baza soluțiilor personalizate care urmează până în cel mai mic detaliu specificul fiecărui proiect de amenajare. Începând cu stadiul de proiectare, până la livrarea mobilierului, echipa noastră se asigură de bunul mers al proceselor pentru ca mobilierul Ardudana să fie unul fără cusur.

Nume prenume
Funcție
Nume prenume
Funcție
Nume prenume
Funcție
Nume prenume
Funcție