Savoy
Apasă pe pentru mai multe detalii despre produs

Colectia Noah

Dormitor nuc

  • Câmpiile de lavandă și soarele strălucitor al Provenței ne-au fost sursă de inspirație pentru Colecția Noah. Caracterizat de o simplitate cu aer franțuzesc, mobilierul din această colecție transmite acea „joie de vivre” atât de specifică sudului Franței și pe care fiecare dintre noi visează să o descopere și să o păstreze, mai ales în confortul propriei locuințe.

Descrierea colecției

Câmpiile de lavandă și soarele strălucitor al Provenței ne-au fost sursă de inspirație pentru Colecția Noah. Caracterizat de o simplitate cu aer franțuzesc, mobilierul din această colecție transmite acea „joie de vivre” atât de specifică sudului Franței și pe care fiecare dintre noi visează să o descopere și să o păstreze, mai ales în confortul propriei locuințe.

Colecția Noah este deosebită datorită unui design modern și versatil, potrivit celor pentru care eleganța se ascunde în special în naturalețea unor linii fără cusur și în delicatețea detaliilor. Piesele create pentru această colecție sunt puse în valoare de frumusețea atemporală pe care o evocă, dând senzația de deschidere și luminozitate în orice spațiu pe care îl ocupă. Datorită stilului epurat, piesele se vor combina armonios cu decorațiuni diverse, integrându-se în interioare de inspirație scandinavă, tinerești și volubile, potrivindu-se în același timp și unor decoruri clasice, cu o maturitate studiată.


Dormitoarele Noah sunt destinate firilor visătoare, romantice, pentru care bunul-gust este cuvântul de ordine. Acestea se vor îndrăgosti de calmul pe care piesele acestei colecții îl poartă în fiecare detaliu, de combinațiile de o finețe ieșită din comun și de invitația la reverie pe care o lansează. Liniile drepte sunt îndulcite de curbele maiestuoase, păstrând simplitatea liniștitoare a decorului provensal, adăugând tușe surprinzătoare și accente jucăușe.

 

Prin gama variată de finisaje și de tapițerii și prin combinațiile surprinzătoare dintre acestea, mobilierul colecției Noah sparge sobrietatea liniilor simple și le pune în valoare tocmai prin aceste asocieri ce dau naștere unor piese unice, în care fantezia are și ea un cuvânt de spus. Șarm franțuzesc, căldură provensală, luminozitate și deschidere, acestea sunt calitățile prin ne-am străduit să creăm o ambianță deosebită și prin care Colecția Noah vă va cuceri iremediabil.