Savoy

Colectia

Koln

 • Bogata istorie a orașului de pe malurile Rinului, arhitectura și cultura acestuia au inspirat formele, culorile și volumele colecției Köln.

 • Scaun Regal 3
  Scaun Refal 3
  [yith_wcwl_add_to_wishlist product_id="7194"]
 • Masa Regal
  Scaun Refal 3
  [yith_wcwl_add_to_wishlist product_id="8333"]
 • Etajera Regal
  Scaun Refal 3
  [yith_wcwl_add_to_wishlist product_id="8348"]

Descrierea colecției

Bogata istorie a orașului de pe malurile Rinului, arhitectura și cultura acestuia au inspirat formele, culorile și volumele colecției Köln.
Deși este cea mai puțin extinsă dintre colecțiile noastre, i-am acordat toată atenția necesară, lucrând cu aceeași dăruire și atenție ca și la surorile sale mai mari. Köln se remarcă astfel printr-o precizie a liniilor care trimite cu gândul la proverbiala exactitate nemțească, piesele sale fiind expresia unui stil clasic sobru și net. Finisajul de culoare deschisă pe care l-am folosit echilibrează austeritatea volumelor și ascuțimea unghiurilor, accesoriile de feronerie deosebite dându-i o notă de distincție caldă, toate acestea completând imaginea de ansamblu cu o prospețime neașteptată și o tușă fină de jovialitate. Köln se va așeza frumos într-o sufragerie elegantă, într-un spațiu familial, liniile sale și sticla folosită amintind parcă de curgerea lină a Rinului și de clădirile maiestuoase pe care le oglindește, precum și de legenda frumoasei Lorelei. Va fi astfel un spațiu ideal pentru depănat amintiri în jurul mesei, pentru momente petrecute într-o companie agreabilă și amicală, potrivindu-se persoanelor pentru care simplitatea este cea mai înaltă formă de sofisticare.

Toate imaginile din colecție