Savoy
Apasă pe pentru mai multe detalii despre produs

Colectia Imperial

Dormitor Lux

  • Colecția Imperial se distinge prin bogăția uluitoare de detalii atent lucrate, inspirându-se din stilul imperial baroc-rococo, punând în evidență elementele de ornamentație atent lucrate. Piesele exprimă atât de bine atmosfera romantică specifică secolului al XVIII-lea, valorificându-le volubilitatea și exuberanța în cel mai rafinat mod cu putință.

Descrierea colecției

Colecția Imperial se distinge prin bogăția uluitoare de detalii atent lucrate, inspirându-se din stilul imperial baroc-rococo, punând în evidență elementele de ornamentație atent lucrate. Piesele exprimă atât de bine atmosfera romantică specifică secolului al XVIII-lea, valorificându-le volubilitatea și exuberanța în cel mai rafinat mod cu putință.

Imperial este colecția unei lumi aproape onirice, inefabile, aducând la realitate visul de măreție ascuns în fiecare dintre noi. Perioada de glorie a Imperiului francez prinde viață în chiar intimitatea locuinței noastre contemporane, mobilierul devenind punte peste timp și spațiu. Stilul inconfundabil, de o rară sensibilitate în detalii, al colecției Imperial îi va cuceri fără îndoială pe cei care își doresc un interior în care să se simtă răsfățați și să își regăsească liniștea într-un mediu confortabil și unic. Sculpturile sunt realizate manual, meșterii noștri punându-și toată îndemânarea și talentul în crearea unor adevărate bijuterii în lemn, făcând din materialul masiv și brut o expresie uluitoare a artei și a imaginației creatoare. Liniile rotunjite, modelul sculpturilor crează jocuri de lumini și umbre, de nuanțe și de perspective care îl fac pe privitor să descopere cu surpriză o suită aproape nesfârșită de imagini, reflecții, sclipiri. Colecția Imperial se distinge prin gradul mare de manufactură, ceea ce se traduce într-o durată mai mare de lucru, dar și în realizarea unor piese unice prin migala pusă în detalii. La aceasta se adaugă folosirea marmurei naturale, dând o notă deosebită de distincție, de eleganță și, încă o dată, de originalitate, datorită inserțiilor naturale ale pietrei. Imperial se potrivește perfect unor spații cu amplitudine, îmbrăcând frumos interioare cu o luminozitate specială, profitând de aceasta pentru a pune în valoare bogăția ornamentelor unduitoare. Emanând un mister suav, neîmpovărător, mobilierul colecției Imperial este o invitație deschisă la descoperirea confortului de dincolo de grandoare.