Savoy
Apasă pe pentru mai multe detalii despre produs

Colectia Maria

Dormitor alb

  • Colecția Maria este cea de-a doua colecție creată de noi, născută din credința neclintită că ne putem îmbunătăți meșteșugul și hrănită din experiența și talentul lucrătorilor noștri și din dorința de a vă oferi mobila cu suflet potrivită pentru o casă plină de viață.

Descrierea colecției

Colecția Maria este cea de-a doua colecție creată de noi, născută din credința neclintită că ne putem îmbunătăți meșteșugul și hrănită din experiența și talentul lucrătorilor noștri și din dorința de a vă oferi mobila cu suflet potrivită pentru o casă plină de viață.

Maria este o colecție specială prin atmosfera deosebită pe care o poate crea, prin pozitivismul pe care îl inspiră, întâmpinându-vă cu familiaritate, discreție și căldură. Lemnul masiv pe care îl folosim pentru piesele acestei colecției le împrumută însușirile sale, dând astfel naștere unor elemente de mobilier care emană stabilitate, durabilitate, încredere.
Varietatea pe care o oferă această gamă deschide porțile imaginației și creativității, lăsând spre explorare nenumărate posibilități de combinare a pieselor și de accesorizare a ansamblelor și adresându-se astfel celor care știu că eleganța este mereu definită și de inventivitatea personală. Maria este, prin sobrietatea și simplitatea liniilor și unghiurilor, prin alura clasică a elementelor sale și prin echilibrul care-o caracterizează, o alegere potrivită pentru interioare de un rafinament blând și odihnitor. Furnirul de cireș de calitate superioară pe care îl folosim pentru această colecție, la fel ca și elementele de sculptură, îi sporesc farmecul, surprinzând printr-un joc bogat de nuanțe și de reflexii și o tușă de sensibilitate inefabilă.
Colecția Maria este declinată în piese pentru sufragerie, living, dormitor și cabinet de lucru, putând astfel răspunde unor dorințe și nevoi diferite, și în același timp să creeze unitate și echilibru în și între încăperi. Livingul și sufrageria, spații dedicate activităților de familie și cu prietenii, vor participa la o ambianță relaxantă și pozitivă, primindu-vă călduros oaspeții într-un cadru elegant. Cabinetul de lucru privilegiază concentrarea, dar poate fi și un adevărat refugiu tihnit, pentru o seară de lectură solitară. Dormitorul acestei colecții este gândit pentru un confort sporit, liniștea pe care o inspiră prin simplitate invitând la meditație și odihnă.
Colecția Maria, surprinzătoare prin chiar sobrietatea aparentă, vă invită la a-i descoperi frumusețea delicată ascunsă în eleganța statornică a ținutei sale aristocratice.